TECHNISCHE ONDERSTEUNING

1ON E-ROAD

SYSTEEM

U vindt in deze sectie compatibiliteit, gewicht, technische kenmerken en bedieningsspecificaties van het Infinity 1ON-systeem.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze technische ondersteuning, die snel en uitputtend op u zal reageren

e-road SYSTEEM

WELKE FIETSEN ZIJN COMPATIBEL MET 1ON E-ROAD SYSTEM?

De meeste fietsen met uitvaleinden met snelsluiting (ook wel snelspanners genoemd) zijn compatibel met het E-Road-systeem.  Het is echter de geautoriseerde installateur die de definitieve compatibiliteit kan bevestigen.

HOEVEEL WEEGT HET E-ROAD SYSTEEM?

1ON E-Road heeft een gewicht van 3,6 kg tot 4,2 kg inclusief batterij.  Het gewicht is afhankelijk van het type batterij dat wordt gebruikt.  Er mag echter niet worden vergeten dat het totale gewicht van de 1ON-kit aan de fiets wordt toegevoegd, minus het gewicht van de achterste naaf die wordt vervangen, wat meestal rond de 350 gram is.

WAAROM VOEGT HET E-ROAD SYSTEEM SLECHTS 2 KG GEWICHT TOE AAN MIJN FIETS?

Het 1ON E-Road systeem bestaat uit extreem lichte componenten. Het totale gewicht van het systeem met Battery Pack 250 is 3,6 kg. Daarom wordt om de installatie te voltooien iets minder dan 2 kg toegevoegd, wat overeenkomt met het gewicht van de motor min het gewicht van de vervangen achternaaf. Omdat de batterij niet is geïntegreerd, kan deze gemakkelijk worden verwijderd, een zeer handige en praktische voorwaarde als u de fiets op het autodak wilt laden om hem mee te nemen op vakantie of naar een bijeenkomst van vrienden. In dit geval weegt uw fiets slechts 2 kg meer.

WAT VOOR MOTOR IS HET?

De motor van de  1ON E-Road  Kit  is van het borstelloze type met  epicyclische reductie 13,5: 1  die het maximale koppel van 25 Nm bij 80 tpm bereikt. Dit vertaalt zich in een uitstekende motorrespons, zelfs op de meest veeleisende beklimmingen en voor licht te zware fietsers. Er mag echter nooit worden vergeten dat het  motorvermogenslimiet 250 watt is. 

WAAR KAN IK HET KOPEN?

Het  Infinity E-Road-systeem  is uitsluitend verkrijgbaar via  geautoriseerde dealers  .  Bezoek onze pagina met onze dealers om te controleren of er een installateur bij u in de buurt is. Als dat niet het geval is,  neem dan contact met ons op  via het informatieaanvraagformulier en we kunnen u de beste manier geven om  1ON E-Road op uw fiets te installeren  .

WAT IS DE SNELHEIDSLIMIET?

De 1ON Kit is in de fabriek ingesteld met een limiet van 25 Km / h  , zoals vereist door de  EN15194-  verordening die de circulatie van fietsen met trapondersteuning op de openbare weg regelt.
Het is echter mogelijk om deze snelheidslimiet rechtstreeks via de Infinity RS App te ontgrendelen   , op deze manier zal de maximale snelheid die kan worden bereikt rond de 35-37 Km / h zijn. Houd er rekening mee dat u de volledige verantwoordelijkheid draagt ​​voor het gebruik van de fiets op de openbare weg. e.

1ON HMI-BLUETOOTH

De besturingseenheid van de Infinity 1ON Kit communiceert met uw smartphone via het BT 4.0-protocol.

Het kan ook worden beheerd via een handige stuurbediening waarmee u zowel het ondersteuningsniveau als het percentage van de batterijlading kunt bekijken.

Neem voor meer informatie contact met ons op

1ON – HMI

WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT?

Het is het regelsysteem dat de stuwkracht van de motor moduleert op basis van de vooraf geselecteerde gebruiksmodus. Meer dan 10 keer per seconde past het systeem het vermogen van de motor aan op basis van weersomstandigheden, wegdek en hellingsveranderingen.

Het Infinity-besturingssysteem is volledig ontwikkeld door ons team van ingenieurs en programmeurs in Italië

WAT ZIJN DE BELANGRIJKSTE FUNCTIES?

Het is mogelijk om verschillende ondersteuningsniveaus in te stellen, variërend van 20% tot 100% van het maximale motorvermogen.  Door de Power-  functie te selecteren , is het mogelijk om handmatig de verschillende ondersteuningsniveaus te kiezen, terwijl met een van de Cardio- functies de motor autonoom de stuwkracht van de motor moduleert volgens de hartslag en het geselecteerde trainingsprogramma (cardio-modi werken alleen door te associëren een sensor met de Smartphone BT Smart , type Polar, Wahoo, Garmin etc.)    

WAT IS hartslag controle?

Het is een innovatief stuwkrachtregelsysteem op basis van de hartslag.

Ons team van ingenieurs en programmeurs heeft hardware en software ontwikkeld die kunnen profiteren van het simpele concept dat de  hartslag recht evenredig is met de inspanning van de fietser.

Dus naarmate de inspanning toeneemt, zal het vermogen van de motor bijgevolg toenemen, wat dankzij continue biofeedback u in staat zal stellen om de hartslag constant te houden volgens het geselecteerde trainingsprogramma.

Bezoek de HRW sectie voor meer informatie

.

INFINITY RS APP

Een speciale applicatie voor Android- en iPhone-apparaten waarmee u snel de werking van uw e-racefiets kunt controleren.

Het lijkt op een  fietscomputer,  maar het is veel meer!

 

infinity ebike app store infinity ebike playstore

INFINITY RS APP

HOE KAN IK MIJN EBIKE CONTROLEREN

Het 1On E-Road-systeem kan worden beheerd via een eigen speciale applicatie voor smartphones en iPhones.  Met de app kunt u een vooraf ingestelde rijmodus kiezen of de ondersteuning aanpassen aan uw behoeften.
Allereerst moet u de app downloaden, openen of registreren via het registratieformulier en tot slot is het mogelijk om uw 1On Kit te activeren.
Met de app kun je de batterijstatus, verbrande calorieën, snelheid, hartslag en andere parameters controleren.  Je trainingen worden automatisch opgeslagen op het platform dat aan jou is gewijd  Infinity Ride Club.

WAAR KAN IK DE APP DOWNLOADEN

De applicatie voor Android-apparaten is beschikbaar in de Playstore en voor iPhone en iPod in de Apple Store.  Klik gewoon op de onderstaande knoppen.

infinity ebike app store infinity ebike playstore
WAT ZIJN DE BIJSTANDSMODI?

Er zijn twee belangrijke ondersteuningsmodaliteiten:

Kracht en cardio.

In de Power-modus biedt de motor vaste ondersteuning in termen van watt.  U kunt handmatig het gewenste ondersteuningsniveau selecteren met behulp van de Infinity RS-applicatie of de comfortabele stuurbediening

Meer informatie over de Power-modus vindt u  hier  .

In de HRW-ondersteuningsmodus wordt de motor autonoom beheerd door de  1ON-HMI-regeleenheid op    basis van de hartslag van de fietser en het vooraf geselecteerde trainingsprogramma (cardiomodi kunnen alleen worden gebruikt met een BT Smart-sensor, zoals Polar, Wahoo, Garmin , etc. met uw smartphone).

Meer informatie over de HRW-modus vindt u hier  .

 

Voorbeelden van hoe u kunt helpen:

Motorondersteuning: 20% (ongeveer 50 Watt)

Ideale modus voor lange en vlakke routes (het garandeert een autonomie van ongeveer 6 uur met de Pack250-batterij)

Motorondersteuning: 40% (ongeveer 100 Watt)

Ideaal voor korte trainingssessies met vaste ondersteuning (garandeert autonomie van ongeveer 3 uur met de Pack250-batterij)

Motorondersteuning: van 60% tot 100% (150-250 Watt)

Veel kracht maar oog voor verbruik, ideaal om uit de groep te ontsnappen voordat de halslijn bereikt wordt.

KAN IK MIJN EBIKE ZONDER DE SMARTPHONE GEBRUIKEN?

De 1ON-HMI-regeleenheid bewaart de laatst geselecteerde functie in het geheugen voordat de batterij wordt uitgeschakeld.

Bovendien is het mogelijk om de stuurbediening optioneel te installeren, waardoor u de POWER-modus kunt beheren via 5 toenemende ondersteuningsniveaus.

Meer info over de POWER-modus vind je  hier  .

WAT IS DE INFINITY RIDE CLUB?

Het is uw persoonlijke gebied waar u alle trainingen en rondes kunt downloaden en bekijken die zijn gedaan met uw racefiets die is uitgerust met de Infinity 1ON KIT.  Daarnaast kun je ook automatisch alle trainingen delen met Strava.

1ON –NAAFMOTOR

De motor is van het Brushless type (brushless) wat een maximaal vermogen levert van 250 Watt met een piek van ongeveer 500 Watt.  Het is uitgerust met een epicyclische reductiekast die het mogelijk maakt om de prestaties en stilte te verbeteren.  De besturingselektronica is volledig geïntegreerd in de aandrijfeenheid in de achternaaf.

Neem voor meer informatie contact met ons op

1ON – Hub motor

WAT IS HET MAXIMUM KOPPEL VAN DE MOTOR?

Het maximale koppel dat wordt uitgeoefend door de  Infinity 1ON-M-  motor  van ongeveer   30 Nm  bij ongeveer  90-100 tpm  .

Bij klassieke fietsen zonder motorondersteuning is het koppel de kracht die door de benen van de fietser op de cranks wordt uitgeoefend om het achterwiel te draaien en zo de fiets vooruit te bewegen.

Een koppel van ongeveer 30 Nm toegevoegd aan de oefeningen die door onze benen worden gedaan, stelt een gemiddeld getrainde fietser in staat om een ​​veeleisende klim van 8% met pieken van zelfs 13% in alle gemoedsrust te voltooien zonder de motorprestaties te verminderen.

HEEFT DE MOTOR EEN INTERNE WEERSTAND?

In de motor zit een vrij wiel of koppeling waarmee de motor zonder wrijving kan draaien als hij niet draait (bijvoorbeeld als de accu leeg is).

IS HET MOGELIJK DE ENERGIE TERUG TE HERSTELLEN?

Op dit moment is dit niet mogelijk.

1ON – ACCU’S

De  Infinity Battery Packs van 250 Wh en 375 Wh   zijn goed gecamoufleerd in de flesvormige aluminium koffers om volledig onopgemerkt te blijven en om de lijnen van de fiets schoon te houden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

1ON – battery packs

WAT VOOR TYPE BATTERIJ IS DIT?

Infinity ebike-batterijen bestaan ​​uit LG 18650 lithiumbatterijen met een capaciteit van 3400 mAh

WELKE CAPACITEIT HEBBATTERIJEN?

Twee modellen beschikbaar:

Pack250 met een nominale capaciteit van 250 Wh

Pack375 met een nominale capaciteit van 375 Wh

Batterijen wegen respectievelijk 1,2 kg en 1,8 kg.

HOE LAD IK DE BATTERIJ OP?

Volg deze simpele stappen:

Plaats de batterij in de bidonhouder.
Zorg ervoor dat de batterij is uitgeschakeld voordat u de connector op de batterijhouder aansluit.  De batterij moet bij elke aansluiting op de motor in de UIT-stand staan.

Zet de aan / uit-knop in de AAN-positie door erop te drukken.  Zo wordt het Infinity 1ON-systeem geactiveerd.  In deze positie kunt u beginnen met het koppelen van uw Infinity 1ON Kit aan de Infinity RS App die is gedownload naar uw smartphone.

WAT IS DE OPLADTIJD?

Elke Infinity 1ON Kit is uitgerust met een speciale oplader om het meeste uit de oplaadcyclus te halen.

Je kunt de accu direct op de fiets opladen of de accu verwijderen, een hele simpele handeling om uit te voeren en daardoor kun je hem overal opladen waar je maar wilt.

Sluit de oplader aan op het thuisnetwerk en steek vervolgens de stekker in het oplaadcontact naast de aan / uit-knop op de batterijen.
Zorg ervoor dat de batterij is ingeschakeld voordat u deze op de oplader aansluit.  We raden u aan de oplader los te koppelen van de batterij zodra de oplaad-LED verandert van ROOD in GROEN.

Schakel aan het einde van de oplaadcyclus de batterij uit door de knop in de UIT-stand te zetten.

AANBEVELINGEN OPLADEN

De oplaadtijd is afhankelijk van de batterijcapaciteit:

Half opgeladen Volledig opgeladen
Accu 375 2 erts in het midden ca. 5 erts ca.
Accu 250 Ongeveer anderhalf uur 3 erts ca.

Het is mogelijk om een ​​LED-lamp te gebruiken met de volgende statische:

Rood  : opladen bezig
Groen  : opladen voltooid
Knipperend rood  : opladen na overmatige ontlading van de batterij

toont de laadstatus:

Rood : opladen bezig
Groen : opladen voltooid
Knipperend rood : opladen na overmatige ontlading van de batterij

WAT IS DE AUTONOMIE VAN DE BATTERIJ?

Lithium-ionbatterijen hebben geen laadgeheugen, dus u hoeft de batterij niet volledig te ontladen voordat u deze oplaadt.  We raden u aan om de batterij na elke ronde op te laden en te voorkomen dat de batterij te ver wordt ontladen.

Zorg ervoor dat de batterij is ingeschakeld voordat u deze op de oplader aansluit. Koppel de batterij los van de oplader zodra de oplaadcyclus is voltooid en schakel de batterij uit door de aan / uit-knop in de UIT-stand te zetten.
Laat de batterij niet aangesloten op de oplader nadat deze volledig is opgeladen (groene LED).
Als de batterij niet in gebruik is, zet hem dan altijd uit door de aan / uit-knop in de UIT-stand te zetten.
Als u uw ebike lange tijd niet gebruikt, koppelt u de aan / uit-knop, naast het uitzetten van de aan / uit-knop, volledig los van de ebike en plaatst u deze op een droge plaats, uit de buurt van lichtbronnen, hitte en vochtigheid.
Laat de batterij een beetje afkoelen voordat je hem oplaadt als je net terug bent van de tour.
Laad altijd op een droge plaats bij kamertemperatuur op, uit de buurt van direct licht en warmtebronnen, dichtbij de batterij en oplader.

HOE DE ACCU AUTONOMIE VERGROTEN?

De bereikberekening is geen vaste eenheid en hangt af van verschillende factoren, waaronder:

Totaal   gewicht : gewicht fiets + gewicht fietser + gewicht accessoires (rugzakken, bagagedragers etc.);   
Type fiets en rijstijl;
Gemiddelde rijsnelheid:   verkregen uit de som van de motorondersteuning en de inspanning van de fietser;
Bodem en oppervlak:  glijdende oppervlakken zorgen voor een lager batterijverbruik
Atmosferische omstandigheden:  wind en regen verminderen de algehele autonomie van de enkele oplaadbeurt aanzienlijk;
Herstartfrequentie:  vermijd zoveel mogelijk het opnieuw starten van de motor vanuit stilstand om onnodig energieverbruik als gevolg van de herstartpiek van de motor te voorkomen;
Batterijcapaciteit:  batterij met een hogere capaciteit betekent ook meer autonomie;

Dit betekent dat elke berekening van het Infinity-assortiment elektrische fietsen iets anders zal zijn omdat ze allemaal op verschillende manieren, op verschillende plaatsen, met verschillende fietsers en opstellingen worden getrapt.

Autonomie onder normale omstandigheden Pack250: 40-100 km
Autonomie onder normale omstandigheden Pack370: 60-150 km

WAT TE DOEN ALS DE BATTERIJ LOST?

Hier zijn enkele tips voor het maximaliseren van de autonomie van een Infinity 1ON oplaadbare batterij:

Totaal gewicht:  Probeer uw totale gewicht te minimaliseren door zo min mogelijk zware voorwerpen mee te nemen.
Minimaal ondersteuningsniveau:  minimaal ondersteuningsniveau betekent een laag energieverbruik en dus meer uren autonomie.
Cadans:   probeer te trappen met een constante cadans en ongeveer 80-90 pedaalslagen per minuut om de maximaal mogelijke prestaties te verkrijgen. Een zeer trage trapfrequentie is erg duur en verhoogt het batterijverbruik aanzienlijk.
Starten en remmen:  Minder vaak zijn de stops en herstarts en zal er meer km afgelegd kunnen worden. Net als bij de auto geldt de regel dat lange afstanden met constante snelheid de zuinigste rijstijl zijn.
Versnelling veranderen:Verander de verhoudingen soepel en gebruik verhoudingen die wendbaar trappen en constante motorinspanning mogelijk maken.
Bandenspanning: Het   controleren van de bandenspanning bij elke uitgang of in ieder geval wekelijks zal de rolweerstand van de wielen helpen verminderen, wat een grotere autonomie garandeert.
Weersomstandigheden:  Zelfs de weersomstandigheden kunnen de algemene autonomie van de batterij sterk variëren. Sterke wind en lage temperaturen verkorten de batterijduur

WAT TE DOEN ALS DE BATTERIJ LOST?

Wanneer de batterij leeg  raakt, stopt de motor met draaien, maar u kunt nog steeds zonder veel moeite trappen op uw fiets die is uitgerust met het Infinity 1ON-systeem  .  Wat je aan je fiets toevoegt, is iets meer dan 3 kg, vergelijkbaar met een rugzak met boeken op je schouders. 

HOE DE BATTERIJ REINIGEN?

We raden aan om een ​​vochtige doek te gebruiken om de batterij te reinigen.  Batterijen zijn beschermd tegen opspattend water.  Reiniging met directe waterstraal of onderdompeling in water is echter niet toegestaan.  Verwijder de accu voordat u de fiets gaat wassen.

Als de batterij gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, bewaar deze dan op kamertemperatuur op een droge plaats.  Het wordt aanbevolen om het niet volledig opgeladen of volledig ontladen te houden.  De ideale laadtoestand voor lange opslagperiodes tussen 40-60%

WAT ZIJN DE AANBEVELINGEN?

Als de batterij niet wordt gebruikt, moet u deze altijd uitschakelen door de aan / uit-knop in de UIT-stand te zetten. Als de batterij niet wordt uitgeschakeld, blijft het regelsysteem een ​​klein deel van de energie verbruiken, wat een vermindering van de batterijlading veroorzaakt die na enkele weken van inactiviteit volledig zou kunnen worden ontladen. 
Zorg ervoor dat de batterij is ingeschakeld voordat u deze op de oplader aansluit.
De aan / uit-knop van de batterij moet in de UIT-stand staan ​​telkens wanneer deze op de motor wordt aangesloten (wanneer de connector in de onderkant van de batterij wordt gestoken).

ONDERHOUD EN GARANTIE

U kunt contact opnemen met de klantenservice van The Infintiy om uw verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem voor meer informatie contact met ons op

1ON –MAINTENANCE

WAT DE GARANTIE GELDT

Infinity ebike geeft garantie op materiaal- en fabricagefouten aan de oorspronkelijke koper (“Eigenaar”) van een Infinity ebike-product vanaf de aankoopdatum volgens de volgende voorwaarden:

Twee jaar: motor, controller;
Achttien maanden: batterij;

De eigenaar moet redelijke zorg en gebruik demonstreren en de preventieve onderhouds-, opslag- en smeerprogramma’s volgen die vereist zijn door gebruik, klimaat en andere relevante factoren. Als een defect in het product bekend wordt, moet de eigenaar stoppen met trappen en het defect onmiddellijk informeren met een gedetailleerde beschrijving van het probleem en, indien mogelijk, foto’s en / of videomateriaal. Het transport van de onderdelen van de fiets of de complete fiets naar de dealer of naar het Infnity ebike servicecentrum is voor rekening van de eigenaar en voor rekening van de eigenaar.

Leveringsschade moet op de afleveringsbon worden vermeld en ondertekend.  In geval van schade aan de levering, moet Infinity ebike onmiddellijk na aankomst van het pakket worden geïnformeerd.  Een gedetailleerde beschrijving van de schade is vereist, samen met het fotografisch bewijs van de schade.

Bij elk verzoek om garantie moet een aankoopbewijs worden overlegd.

Infinity ebike zal elk onderdeel dat een materiaal- en / of fabricagefout vertoont tijdens de garantieperiode repareren of vervangen.  Elk onderdeel dat onder deze garantie wordt vervangen, wordt vervangen door het originele onderdeel of een gelijkwaardig onderdeel.

WAT DE GARANTIE GELDT

Infinity ebike geeft garantie op materiaal- en fabricagefouten aan de oorspronkelijke koper (“Eigenaar”) van een Infinity ebike-product vanaf de aankoopdatum volgens de volgende voorwaarden:

Twee jaar: motor, controller;
Achttien maanden: batterij;

De eigenaar moet redelijke zorg en gebruik demonstreren en de preventieve onderhouds-, opslag- en smeerprogramma’s volgen die vereist zijn door gebruik, klimaat en andere relevante factoren. Als een defect in het product bekend wordt, moet de eigenaar stoppen met trappen en het defect onmiddellijk informeren met een gedetailleerde beschrijving van het probleem en, indien mogelijk, foto’s en / of videomateriaal. Het transport van de onderdelen van de fiets of de complete fiets naar de dealer of naar het Infnity ebike servicecentrum is voor rekening van de eigenaar en voor rekening van de eigenaar.

Leveringsschade moet op de afleveringsbon worden vermeld en ondertekend.  In geval van schade aan de levering, moet Infinity ebike onmiddellijk na aankomst van het pakket worden geïnformeerd.  Een gedetailleerde beschrijving van de schade is vereist, samen met het fotografisch bewijs van de schade.

Bij elk verzoek om garantie moet een aankoopbewijs worden overlegd.

Infinity ebike zal elk onderdeel dat een materiaal- en / of fabricagefout vertoont tijdens de garantieperiode repareren of vervangen.  Elk onderdeel dat onder deze garantie wordt vervangen, wordt vervangen door het originele onderdeel of een gelijkwaardig onderdeel.

AFWIJZING VAN GARANTIES

Infinity ebike biedt garantie De garantie dekt geen schade en / of defecten die optreden onder de volgende voorwaarden:

Als een product is gebruikt, bestuurd, behandeld, onderhouden of overbelast op een manier die niet voldoet aan de specificaties van het product en het beoogde gebruik.
Normale slijtage De onderdelen zijn onderhevig aan een duur die varieert afhankelijk van gebruik, belasting, weersomstandigheden, wegomstandigheden, enz.
Als het product opnieuw is gemonteerd en aangepast, gerepareerd of beheerd door personeel dat niet is geautoriseerd door Infinity ebike.
Als het product is blootgesteld aan vuur, overstroming, onopzettelijke breuk, onjuiste handelingen door derden.

WAT TE DOEN ALS IK EEN PROBLEEM HEB

Als een productdefect wordt gemeld en het product is verkregen via de dealer, neem dan contact op met de dealer. Neem voor directe aankopen zo snel mogelijk contact op met Infinity ebike met een beschrijving van een probleem via support@ebikeinfinity.com.