POWER Modus

0 – 250 Watt

BIJSTAND IN VERMOGENSMODUS

De eerste transformatiekit die onafhankelijk de stuwkracht van de motor beheert om u de juiste hoeveelheid hulp te geven, wat zich vertaalt in een behendig en natuurlijk trappen.

 Je zult altijd worstelen, maar op de juiste manier!

Een uniek kenmerk van het  Infinity 1ON-  systeem  is het elektronische beheer van de motorstuwkracht in overeenstemming met het vermogen dat over het wiel wordt verdeeld.  Met behulp van de  Infinity RS-app  of de stuurbediening  (optioneel) kan de fietser kiezen hoeveel ondersteuning hij van de motor wil ontvangen.  In tegenstelling tot de systemen die de stuwkracht van de motor moduleren en u een vermogen geven dat evenredig is met de stuwkracht op de pedalen,  garandeert de KIT 1ON  u een constante en natuurlijke stuwkracht.  In de praktijk  ondersteunt de Kit 1ON  ons als die hand van de metgezel die ons helpt bij de meest veeleisende beklimmingen.  Die hand merken we pas als hij wordt verwijderd.

VAN NUL TOT 250 WATT

Trainen met constante motorondersteuning kan effectief zijn in meerdere situaties, zoals:

  1. De klassieke rit met een paar vrienden
  2. Constante krachttraining
  3. Meer hulp bij het aanpakken van veeleisende beklimmingen
  4. HRW-functie om het motorvermogen te moduleren op basis van de hartslag

In het eerste geval bevind je je bijvoorbeeld in de situatie dat je teamgenoten iets meer getraind zijn dan jij en daarom hoef je alleen maar het  verschil in watt in te stellen  dat je onderscheidt van de trainingsstatus van de anderen om van de rit te genieten.

Al onze gebruikers geven ons periodiek feedback over  HUN  persoonlijke manier van gebruik van het Infinity 1ON-systeem.  Hierdoor kunnen wij de gebruikerservaring en het rijplezier continu verbeteren.

Met behulp van de Infinity RS-app kunt u toenemende ondersteuningsniveaus instellen, variërend  van 50 tot 250 watt  .  Als u daarentegen liever de handige stuurbediening gebruikt, kunt u uit 5 ondersteuningsniveaus kiezen.

Infinity POWER modus

sMARTPHONE-APP OF STUURAFSTANDSBEDIENING

Door op de  +  en    knoppen  op het onderste deel van de  Infinity RS-applicatie te drukken ,  is het mogelijk om de motorondersteuning in te stellen met  veelvouden van 25 Watt  .

Gemakshalve wordt de motorondersteuning weergegeven als een percentage van het maximale vermogen van 250 watt.  Bijv .:

Motorassistentie 30%  komt overeen met ongeveer 75 watt motorvermogen

Motorassistentie 80%  komt overeen met ongeveer 200 watt motorvermogen

Als u de stuurbediening wilt gebruiken, kunt u altijd de  Infinity RS-app  gebruiken om andere informatie te bekijken en indien nodig de motorondersteuning te moduleren door op de knoppen op de bediening te drukken.

Infinity power modus

TECHNISCHE INFORMATIE

BIJSTAND IN DE VOEDINGSMODUS

 

App-weergave

Soort bijstand

Stuur afstandsbediening

0% = Zero Watt

De motor start niet, u heeft het gevoel op uw fiets te trappen maar gewoon met 2,5 kg meer.

Level: 0

20% = 50 Watt

De motor activeert op minimaal niveau, je hebt het gevoel dat de fiets lichter is en makkelijker te trappen.

Level: 1

30% = 75 Watt

Gemiddeld niveau alleen met Infinity RS App.

40% = 100 Watt

Samen met niveau 3 is dit de meest gebruikte modus.  Hiermee kunt u een uitstekend compromis vinden tussen de hoeveelheid hulp en het batterijverbruik.

Level: 2

50% = 125 Watt

Gemiddeld niveau alleen met Infinity RS App.

60% = 150 Watt

Iets meer vermogen dan het lagere niveau, naast hulp begint ook het verbruik te stijgen.  We raden af ​​om af te wisselen met niveau 2 op de meest veeleisende beklimmingen.

Level: 3

70% = 175 Watt

Gemiddeld niveau alleen met Infinity RS App.

80% = 200 Watt

Vergroot je kracht om 90% van de beklimmingen in behendigheid aan te kunnen, of op zijn minst door je sterke punten beter te geven.

Level: 4

90% = 225 Watt

Gemiddeld niveau alleen met Infinity RS App.

100% = 250 Watt

Maximaal vermogen en verbruik, we kunnen snel de top bereiken maar let wel op het verbruik.

Level: 5

 

Batterijstatus en totaal verbruik

De  laadstatus van de batterij  en de  hoeveelheid verbruikte Wh  kunnen  in het midden  van het startscherm van de  app  en bovenaan na het starten van de training worden bekeken Bij gebruik van een 250 Wh Battery Pack heb je meestal ongeveer 90% van de nominale waarde beschikbaar. Daarom geeft het weergeven van een waarde tussen 100 Wh en 120 Wh  aan dat we ongeveer de helft van de batterijcapaciteit hebben gebruikt.      

Grote opdrachtknoppen

Het onderste deel van de applicatie is verantwoordelijk voor het regelen van de belangrijkste functies van de  1ON-HMI-  regeleenheid In de   Power-modus  is het mogelijk om het motorvermogen onmiddellijk te wijzigen door op de  +  en   knoppen te drukken In het midden bevindt zich de knop waarmee u de training kunt pauzeren en het overzichtsscherm kunt bekijken om vervolgens de ronde te hervatten of te beëindigen.   

Als we een Bluetooth Smart-hartslagsensor hebben gekoppeld, verschijnen de HRW1 en HRW2 knoppen ook aan de zijkanten van de POWER  knop,  waarmee u kunt overschakelen naar een van de vooraf ingestelde cardio-modi

Essentiële informatie

Door te luisteren naar de opmerkingen en adviezen van onze gebruikers, hebben we de informatie die tijdens de trainingssessie wordt weergegeven tot een minimum beperkt.

Naast de bedieningsfuncties van je  E-Racefiets  kun je ook de momentane snelheid, de afgelegde afstand en de stopwatch bekijken.  Bovendien, door het dragen van een  bluetooth cardio  sensor is  ook mogelijk om de onderhavige hartslag en de totale verbruikte calorieën zien.

Continue ondersteuning op basis van uw hartslag en evenredig met de inspanning die u levert.