DE MINIMAL KIT VOOR JE RACEFIETS

1ON E-ROAD SYSTEEM

JE FIETS WORDT ELEKTRISCH

1ON-M

ULTRALICHTE MOTOR MET BODY MET 11 VERSNELLINGEN

We hebben de nieuwe 1ON- kit ontworpen  waarmee u uw racefiets kunt transformeren in een e-bike van de nieuwste generatie.

Het belangrijkste kenmerk van het 1ON- transformatiesysteem is de minimale grootte waarmee u de esthetiek van uw racefiets ongewijzigd kunt laten.

De 1ON-kit bestaat uit slechts 3 componenten :

 • 1ON-M: naafmotor van 250 watt en 25 Nm koppel
 • 1ON-HMI: BT-regeleenheid met optionele stuurbediening
 • 1ON-BP: lithium-ionbatterijpakketten in 250 Wh- en 375 Wh-formaten

  Dankzij de Infinity RS-app wordt uw smartphone een echte fietscomputer en kunt u het motorvermogen aanpassen aan uw behoeften.

  Door een Bluetooth Smart Cardio-  sensor te combineren, is het bovendien mogelijk om de HRW-functie (Heart Rate Watt) te activeren,  die de stuwkracht van de motor automatisch moduleert volgens de hartslagparameters die u hebt ingesteld.

  Infinity RS – App

  POWER MODUS

  STUURBEDIENING

  HRW 1

  U kunt de HRW 1-modus gebruiken om cardiotraining te starten met een motorondersteuning die al is geactiveerd bij lage hartslag, zodat u de opwarmfase kunt starten zonder spierspanning. Een instelling van deze modus tussen 100 en 130 hsm kan een goede instelling zijn voor een gemiddelde fietser van 50 jaar. 

  Power Mode

  De motor van uw nieuwe race-e-bike helpt u continu op basis van het geselecteerde vermogen vanaf 50 watt tot een maximum van 250 watt. De motor past zich aan uw snelheid aan en biedt u een nooit buitensporige en continu gemoduleerde perceptie van assistentie. Je kunt de POWER-modus ook bedienen via de stuurbediening. 

  HRW 2

  Meestal is de HRW 2-modus ingesteld met een hoger cardio-bereik, dus zodra de opwarmfase is voltooid, kunt u hulp krijgen van de motor wanneer het hart omhoog gaat en de inspanning intenser wordt. Een instelling van deze modus tussen 125 en 155 hsm kan een goede instelling zijn voor een gemiddeld getrainde fietser van ongeveer 50 jaar. 

  HET KOPPEL DAT U NODIG HEEFT

  SPECIFICATIES 1ON-MOTOR

  Diameter

  110 mm

  Wielbasis

  135 mm

  Corsage Shimano HG 11 snelheid
  Continu vermogen

  250 watt

  Piekvermogen

  400 watt

  Maximumkoppel

  27 Nm

  Efficiëntie 

  91%

   

  13,5: 1 REDUCTIE

  Dankzij de hoge reductieverhouding van de centrale motor zal 1ON-M ook veeleisende beklimmingen aankunnen.

  400 WATTS PIEK

  De kleine motor van 250 watt kan een startvermogen tot 400 watt leveren, zodat u in elke situatie weer behendig kunt starten.

  LAAG GEWICHT

  Met slechts 2,3 kg tover je je racefiets om tot een ultralicht elektrisch voertuig, dat bij spierkracht terugkeert door simpelweg het achterwiel te vervangen. 

  1ON-HMI Bluetooth

  SLIMME APP EN
  STUURBEDIENING

  infinity ebike app store infinity ebike playstore

  Het Infinity 1ON-systeem biedt u de mogelijkheid om uw smartphone te gebruiken als een professionele fietscomputer en u kunt ook het vermogen van de motor regelen met een simpele klik of gewoon met behulp van het stuur.

  Het gebruik van de Infinity RS-app is heel eenvoudig!

  • Stap 1: Registreer bij Infinity Ride Club
  • Stap 2: Koppel uw 1ON-kit
  • Stap 3: druk op de START- knop en je elektrische training.

  De Infinity RS-app heeft een heel eenvoudige en intuïtieve grafische interface, zodat u de batterijstatus en het ondersteuningsniveau onder controle kunt houden . Tijdens de rit kunt u, naast de gegevens die door uw 1ON Kit zijn verzonden, de afgelegde afstand, de momentane snelheid, de stopwatch en de hartslag en het verbruik van calorieën bekijken door een Bluetooth Cardio-sensor te koppelen. Door uw STRAVA- account te combineren, kunt u de training bovendien direct delen met uw vrienden.

  Assistentie-modus

  De 1ON-HMI-regeleenheid is uitgerust met een microprocessor die de stuwkracht van de motor kan beheren op basis van het momentane toerental. Afhankelijk van het geselecteerde serviceniveau versnelt, vertraagt ​​1ON-HMI of houdt het de rotatiesnelheid van de motor constant .
  Simpel gezegd: als u het ondersteuningsniveau 40% selecteert (wat overeenkomt met ongeveer 100 watt), wordt de uiteindelijke snelheid gegeven door de som van de kracht die op de pedalen wordt uitgeoefend, opgeteld bij de 100 watt die de motor nodig heeft.
  In de POWER- modus door op de + en  knoppen onderaan het App-scherm te drukken , is het mogelijk om het ondersteuningsniveau te wijzigen van 0% in 100%(0% = geen ondersteuning, 100% = 250 watt).
  Met de stuurbediening (optioneel) kunt u het ondersteuningsniveau controleren zonder uw hand van het stuur te halen en de laadstatus van de batterij bekijken.

  Zelfs degenen die de stuurbediening gebruiken, kunnen genieten van alle functies van de Infinity RS-app en deze eenvoudig gebruiken om tijdens de rit informatie te bekijken.

  BEDIENING VIA APP

  Fietscomputerfuncties en grote knoppen onderaan + en  om het niveau van motorondersteuning te controleren .

  Koppel een compatibele Bluetooth Smart Cardio- sensor en u kunt ook geavanceerde HRW-functies en calorieregeling activeren

  STUUROPDRACHT

  De ondersteuningsniveaus die via het stuur kunnen worden geselecteerd, variëren van 0 tot 5:

  0 = 0 Watt
  1 = 50 Watt
  2 = 100 Watt
  3 = 150 Watt
  4 = 200 Watt
  5 = 250 Watt

  HRW-MODUS

  Deze speciale functie die alleen Infinity u kan bieden, is in staat om het vermogen van de motor te moduleren op basis van uw hartslag.

  Infinity 1ON – BATTERIJ

  VOLDOENDE ENERGIE OM KORTE EN LANGE AFSTANDEN TE MANAGEN!

  Laag gewicht van slechts 1,2 kg.

  De ideale hoeveelheid energie om dagelijkse trainingen in behendigheid te beheren.

  Typ cellen LG 18650 lithiumion
  Capaciteit 250 Wh
  Gewicht 1,2 kg
  Oplaadtijd 2-3 uur *
  Batterij oplader 42 Volt – 2A

  Veel energie met het juiste compromis tussen gewicht en vermogen.

  Ga in alle veiligheid verder met een hoeveelheid energie waarmee u met één keer opladen meer dan 100 km kunt afleggen.

  Typ cellen LG 18650 lithiumion
  Capaciteit 370 Wh
  Gewicht 1,8 kg
  Oplaadtijd 4-5 uur *
  Batterij oplader 42 Volt – 2A

  * Indicatieve waarde vanaf een laadniveau van ongeveer 20-30%

  Email

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  14 + 11 =

  Infinity ebike

  ITALIAANSE PASSIE EN INNOVATIE

  SandS Infinity srl
  Via Ludovici n. 2 –  Eboli (SA)
  Italy
  VAT N.: IT05523760659